Vanhaezebrouck heeft er wisselmogelijkheden bij: drie 'verse' spelers voor Europa

Vanhaezebrouck heeft er wisselmogelijkheden bij: drie 'verse' spelers voor Europa

14-09-2022 14:34 Laatste update: 14:53
4

KAA Gent heeft zich kunnen optrekken aan haar eenvoudige 2-0-overwinning tegen SV Zulte Waregem. De tijd lijkt rijp om ook in de Conference League de eerste driepunter te veroveren. Een drietal teruggekeerde pionnen moet die ambitie enkel verder aanwakkeren.

Gent maakte woensdagmiddag haar selectie bekend voor de Europese confrontatie met Shamrock Rovers. Daarin valt het wederoptreden van liefst drie spelers op: Nurio Fortuna, Andrew Hjulsager en Elisha Owusu. Zij stonden de voorbije weken aan de kant met blessureleed. Mogelijk krijgen ze donderdag ook minuten om hun wedstrijdpeil op te krikken.

Wie er niet bij zal zijn tegen Shamrock, is Matisse Samoise. Over hem is geen nieuws bekend, maar tot de selectie van Hein Vanhaezebrouck behoort de rechtsmidden alvast niet. Dat zou echter geen excuus mogen zijn voor De Buffalo's. Het bezoek uit Ierland staat op papier enkele treden lager. In haar eerste wedstrijd speelde Shamrock wel met 0-0 gelijk tegen Djurgardens. Datzelfde resultaat behaalde Gent op het veld van Molde.