Ronaldo krijgt topaanbiedingen uit Saudi-Arabië: Waarom niet?

Ronaldo krijgt topaanbiedingen uit Saudi-Arabië: "Waarom niet?"

13-09-2022 13:29

Als het aan de voetbaltop in Saudi-Arabië ligt, speelt Cristiano Ronaldo binnen afzienbare tijd in hun land. Deze zomer ondernamen twee clubs een poging voor de Portugese vedette van Manchester United.

Ronaldo (37) werd herhaaldelijk in verband gebracht met een transfer, nadat hij in juni bij Manchester United aangaf te willen vertrekken. Hij ging echter niet in op krankzinnige aanbiedingen uit Saudi-Arabië. Welke clubs in de markt waren, was lange tijd onbekend, maar The Athletic weet meer: Al-Hilal en Al-Nassr hadden - naar verluidt - een jaarsalaris van 125 miljoen euro over voor Ronaldo.

Yasser Almisehal, voorzitter van de Saudische voetbalbond, wil de concrete interesse van Al-Hilal en Al-Nassr niet bevestigen, maar ziet Ronaldo graag naar Saudi-Arabië komen. "Hij zou een geweldig rolmodel zijn", laat hij optekenen. "Ik denk ook: waarom niet? Natuurlijk zou het een dure deal zijn, maar de omzet die onze clubs draaien wordt steeds groter. We hebben al vaker grote spelers hierheen zien komen. Ik houd van Cristiano Ronaldo en ik zou hem graag in Saudi-Arabië zien spelen, maar dat zal helaas niet voor januari gebeuren."