'Definitieve overgang Griezmann van FC Barcelona naar Atletico bijna feit'

'Definitieve overgang Griezmann van FC Barcelona naar Atletico bijna feit'

13-09-2022 09:36
0

FC Barcelona en Atlético Madrid naderen een akkoord over de definitieve overgang van Antoine Griezmann, meldt L'Équipe. Voor de Fransman eindigt daarmee een vervelende situatie.

Griezmann is ongewild slachtoffer in een geschil tussen Barcelona en Atlético. De aanvaller valt dit seizoen maximaal een halfuur per wedstrijd in bij Los Rojiblancos, die willen voorkomen dat de clausule in het huurcontract wordt geactiveerd. Atlético wil namelijk geen veertig miljoen euro betalen voor Griezmann. 

Barcelona was ervan overtuigd dat de clausule anders was opgenomen in het contract en overwoog een rechtszaak aan te spannen tegen Atlético. Dat lijkt niet meer nodig, aangezien beide club volgens het Franse medium een akkoord naderen. Griezmann zou voor de aanstaande interlandperiode nog voor 25 miljoen euro worden overgenomen.

Diego Simeone heeft naar verluidt een vinger in de pap. De Argentijnse trainer wil Griezmann gewoon kunnen inzetten wanneer hij wil. Onder druk van Simeone zou de clubleiding aan het werk zijn gezet zo spoedig mogelijk een akkoord met Barcelona te bereiken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie