Skov Olsen kijkt uit naar Porto: Hierom wilde ik absoluut naar Club Brugge komen

Skov Olsen kijkt uit naar Porto: "Hierom wilde ik absoluut naar Club Brugge komen"

12-09-2022 22:29
2

Met een driepunter tegen Bayer Leverkusen op zak is Club Brugge redelijk ontspannen afgereisd naar Porto, waar het tweede groepsduel uit de Champions League op het programma staat. Voor het lokale FC Porto is het bovendien meteen van moeten na haar 2-1-nederlaag bij Atlético Madrid. Andreas Skov Olsen wil dan ook enkel focussen op positieve energie.

De Deense flankaanvaller mocht zich al uitleven tegen Leverkusen en kan naar alle waarschijnlijkheid ook in Portugal rekenen op een basisstek. "Natuurlijk is dat een droom die uitkomt", vertelde Skov Olsen op de voorafgaande persconferentie. "Het is één van de redenen waarom ik absoluut naar Brugge wilde komen." Vorige winter streek Skov Olsen neer vanuit Bologna.

Het lijkt erop dat de technicus er meer van geniet om bij een topploeg te spelen dan in de onderste regionen van de Serie A. "Het is een geweldige kans om te spelen in een ploeg die het kampioenschap kan winnen en Champions League speelt." Rond de ambities in Porto wil Skov Olsen niet al te veel druk leggen. "Het gaat erom dat we genieten en elke wedstrijd ons best doen", houdt hij het oppervlakkig.