Anderlecht-voorzitter ging kleedkamer binnen: Niets speciaal gezegd

Anderlecht-voorzitter ging kleedkamer binnen: "Niets speciaal gezegd"

11-09-2022 16:41 Laatste update: 16:49
74

RSC Anderlecht verloor zondag voor de vierde keer op rij punten in de Jupiler Pro League. Het verloor met 2-1 bij Westerlo. Na de wedstrijd stond Felice Mazzu Eleven Sports te woord.

Mazzu analyseerde de wedstrijd realistisch, al zag hij genoeg enthousiamse in het spel. "Het kwam alleszins niet door inleving, die hadden de spelers genoeg. We maakten wel foute keuzes aan de bal. We zijn ook verrast geworden door tegenaanvallen", vertelde hij.

De T1 was enigszins wel positief over de tweede helft. Daar zag hij opportuniteiten: "We maakten goed gelijk, maar misten toen de volwassenheid om dat tweede doelpunt te maken. Door de aanvallen gaven we wel ruimte weg waardoor Westerlo kon scoren. De tweede helft was beter. We hadden balbezit en konden dingen creëren. Maar de tegenaanvallen van Westerlo deden ons pijn."

Na de wedstrijd kwam de RSCA-voorzitter naar verluidt in de kleedkamer. Mazzu vertelt dat daar niets speciaals gebeurde. "De voorzitter heeft niets speciaals gezegd. We blijven kalm en werken verder."