Ancelotti kan samenwerking met Hazard en Courtois verlengen bij Real Madrid

Ancelotti kan samenwerking met Hazard en Courtois verlengen bij Real Madrid

11-09-2022 12:42 Laatste update: 12:27

Eden Hazard en Thibaut Courtois hebben het genoegen met Carlo Ancelotti te kunnen werken. De Italiaanse trainer heeft zowat alles gewonnen wat er te winnen valt. Ancelotti keerde in juni 2021 terug bij Real Madrid en na één seizoen heeft de tacticus zowat elke trofee al binnen gehaald. 

Een Champions League, een Europese Supercup, een La Liga-titel en een Spaanse Supercup zijn toegevoegd aan Ancelotti's indrukwekkende lijst van prestaties. Deze trofeeën en prestaties hebben de leiding van Real Madrid enorm gerustgesteld.

Volgens Marca zou Carlo Ancelotti zijn contract met Real Madrid kunnen verlengen. Het huidige contract bindt de 63-jarige coach aan Real Madrid tot 2024. Maar gezien de zeer goede prestaties, kon Florentino Perez hem een contractverlenging aanbieden, tot 2026.

Een nieuw langlopend contract dus, voor de huidige coach van Hazard en Courtois. De laatstgenoemde kent zijn beste periode sinds de komst van de Italiaan. Hazard zoekt nog steeds naar zijn vorm, maar Ancelotti lijkt de Rode Duivel wel in zijn plannen te hebben.