Verstraete debuteert met drie punten: “Voor Mechelen belangrijke zege

Verstraete debuteert met drie punten: “Voor Mechelen belangrijke zege"

10-09-2022 19:28

Tijdens het slot van de transferperiode haalde KV Mechelen Birger Verstraete in huis. De huurling van Royal Antwerp mocht tegen KV Kortrijk meteen zijn debuut vieren voor de Kakkers. Verstraete speelde een sterke partij en hielp zijn ploeg mee aan een 1-4 overwinning. 

Voor zaterdag verzamelde Mechelen amper zeven punten dit seizoen. De zege in het Guldensporenstadion kon Mechelen dus goed gebruiken. Dat besefte Verstraete ook "Voor de club is dit een belangrijke zege. Voor mezelf was het belangrijk om op het veld te staan en me goed te voelen", liet Verstraete weten op de website van KV Mechelen.

Verstraete kon het meteen goed vinden met Schoofs. Heel raar is dat niet, want de twee speelden ooit nog samen bij de Belgische jeugdploegen. "De klik met Rob bijvoorbeeld was er meteen op training."

Nu kan Mechelen weer naar voren kijken. "Het team heeft een sterke prestatie neergezet, al hadden we graag de nul gehouden. Maar we speelden een volwassen wedstrijd waarop we kunnen verder bouwen. Want volgende week komt Leuven en na de interlandbreak wacht een stevig programma. Ook tegen de grote clubs moeten we dit spel kunnen brengen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s