Hubert helpt RSCA Futures aan een gelijkspel tegen Club NXT

Hubert helpt RSCA Futures aan een gelijkspel tegen Club NXT

10-09-2022 17:55
20

Het duel tussen RSCA Futures en Club NXT van zaterdag in de Challenger Pro League heeft geen winnaar opgeleverd. De jonkies van Anderlecht en Club Brugge deelden immers de punten. Het werd 1-1. 

De match op de Heizel was nog niet goed bezig of de bezoekers klommen al op voorsprong. Vanop rechts werd de bal goed voor doel gebracht en in het centrum was Mertens attent. De 30-jarige spits bracht de jonkies van Club Brugge snel op voorsprong.

Anderlecht leek evenwel niet aangeslagen en ging voor de gelijkmaker. Angulo was de pechvogel van dienst. Hij raakte twee keer de paal. Stassin zag dan weer een inzet gekeerd worden door Shinton. De doelman van Club NXT moest zich vlak voor de rust gewonnen geven. Hubert (34) scoorde zijn eerste goal voor RSCA Futures. De middenvelder kopte de 1-1 tegen de touwen. 

Na de pauze bleef de partij leuk om te volgen. De van Barcelona B overgekomen Ndiaye liet bij RSCA Futures goede dingen zien. Een winnende treffer kregen we evenwel niet te zien in Brussel. Na vijf matchen tellen de jonkies van Anderlecht zeven punten. Club NXT verzamelde tot nu toe vijf punten in de Challenger Pro League.