'Seraing wil Mbokani voor de neus van SK Beveren wegplukken'

'Seraing wil Mbokani voor de neus van SK Beveren wegplukken'

09-09-2022 08:00
2

De kans is groot dat Dieumerci Mbokani dra terug in ons land gaat voetballen. Volgens Het Laatste Nieuws is de aanvaller op weg naar Seraing. SK Beveren grijpt dus mis.

Beveren hoopte op een stunt en de 36-jarige Mbokani naar de Challenger Pro League te halen. De Congolees zou evenwel vriendelijk bedanken voor het voorstel van Beveren. De Freethiel krijgt er dus in 1B geen attractie bij.

Mbokani zou de voorkeur geven aan een ploeg in de Jupiler Pro League. Seraing wil van dat feit profiteren en de spits in huis halen. Nu is het nog de vraag om Seraing Mbokani kan betalen. De spits mag dan wel transfervrij zijn na zijn vertrek uit Koeweit. Mbokani komt niet voor een appel en een ei terug in ons land spelen. Alle partijen hopen deze week een oplossing te vinden.

Bij Seraing loopt Mbokani een paar bekende gezichten tegen het lijf. Van zijn Standard-periode kent hij nog sterke man Luciano D’Onofrio en trainer José Jeunechamps. In het verleden voetbalde Mbokani in ons land ook voor RSC Anderlecht en Royal Antwerp FC.