Mazzu hoopt Fábio Silva meer in stelling te brengen: “Moeten een oplossing vinden”

Mazzu hoopt Fábio Silva meer in stelling te brengen: “Moeten een oplossing vinden”

08-09-2022 18:13
5

RSC Anderlecht start voor het eerst in lange tijd nog eens aan een Europese campagne. De ploeg van Felice Mazzu neemt het op tegen Silkeborg IF in de Conference League. De ploeg van Mazzu zou wel eens op een andere manier kunnen spelen tegen de Deense ploeg. 

Mazzu liet in een persconferentie in de aanloop van de wedstrijd weten dat hij verschillende opties openhoudt. De selectie van Anderlecht deelde hij eerder al mee en een aantal jongens zijn terug beschikbaar. Dat biedt de coach van Anderlecht natuurlijk mogelijkheden. 

Hij hoopt Fábio Silva meer in stelling te kunnen brengen. De Portugees leek enigszins ontmoedigd tegen OHL toen hij rondliep en zich alleen voelde op zijn eiland. "We moeten een oplossing vinden zodat Silva meer aanwezig is in het strafschopgebied en niet zo veel loopacties hoeft te maken," zei Mazzù. 

"Hij moet meer ondersteund worden”, klinkt het. Zal een verandering in tactiek het antwoord zijn? "We moeten ons richten op het volledige team en niet enkel op de aanval”, biedt Mazzu antwoord. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s