Duitse media oordelen: 'Club Brugge vergroot de crisis van Leverkusen'

Duitse media oordelen: 'Club Brugge vergroot de crisis van Leverkusen'

8 september - 09:44
7

Club Brugge begon uitstekend aan de CL-campagne en wist in eigen huis meteen Bayer Leverkusen te verslaan. Een grote verrassing voor velen. Ook in Duitsland, waar de Duitse media Leverkusen niet al te best voor de dag zag komen en Blauw-Zwart wel zag overtuigen.

Bij Sportschau sprak men van een 'volwassen Club Brugge, dat de wedstrijd aanvankelijk in handen nam.' Het zag Leverkusen zich echter in de partij knokken, maar wel een doelpunt incasseren. 'Een echte slapstick-goal', schrijft men.

Ook Kicker vond Club Brugge sterk aan de partij beginnen. 'De Belgen begonnen er met vertrouwen aan en namen de controle helemaal over', schreef men. Al bleef het gevaar ook volgens die Duitse krant uit. 'Ondanks hun superioriteit kwam er geen gevaar uit. Er gebeurde niet veel totdat Hradecky plots een bizarre fout maakte', merkte men de flater van Hradecky ook op.

Dat Leverkusen het dit seizoen moeilijk heeft werd er na de partij tegen Club Brugge niet beter op. 'Club Brugge vergroot de crisis van Leverkusen', kopt ZDF. 'We kregen een matige partij te zien, maar de Belgen konden hun kansen beter benutten', oordeelde men.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie