'Ex-trainer van Club Brugge wilde Mignolet weghalen bij de landskampioen'

'Ex-trainer van Club Brugge wilde Mignolet weghalen bij de landskampioen'

08-09-2022 07:45
4

Bij Club Brugge kende men een rumoerige transferperiode, waar men met Charles De Ketelaere een belangrijke pion zagen vertrekken. Ook Hans Vanaken werd gelinkt aan een transfer, maar ook Simon Mignolet kon andere oorden opzoeken.

Eerder deze zomer raakte al bekend dat Napoli de Rode Duivel op de shortlist had staan. Dat is volgens Het Laatste Nieuws echter niet de enige club die aan de komst van Mignolet dacht. Zo onthult het dagblad dat ook een ex-trainer van Club Brugge eraan dacht om Mignolet in huis te halen.

Om welke trainer of welke ploeg het gaat, is echter niet bekend. Al zal het vermoedelijk om Philippe Clement (AS Monaco) of Alfred Schreuder (Ajax) gaan. Monaco haalde deze zomer met Alexander Nübel een nieuwe doelman in huis, terwijl Ajax het dit seizoen doet met de 38-jarige Remko Pasveer in doel.

Een vertrek van Mignolet kwam er echter niet, dit net zoals Vanaken gewoon bij Club Brugge is gebleven. "Ik hoop dat Simon nog lang bij ons in doel zal staan", geeft Vincent Mannaert aan. "En dat hij samen met nog een aantal van zijn generatie Duivels in het voetbal blijft. Simon heeft de kwaliteiten om ooit op mijn stoel te zitten", aldus Mannaert.