Opvallende terugkeer in de maak? 'Mbokani praat met club uit 1B'

Opvallende terugkeer in de maak? 'Mbokani praat met club uit 1B'

08-09-2022 07:14
3

De transferperiode is dan wel afgelopen, transfervrije spelers kunnen nog steeds tekenen bij een Belgische club. Zo ook Dieumerci Mbokani, die mogelijk voor een verrassende terugkeer staat en naar SK Beveren kan verhuizen.

De nu 36-jarige Mbokani verbrak onlangs zijn contract bij Kuwait SC en hoopt op een terugkeer naar België. Hij gaf al aan graag terug naar Standard te keren, maar zover komt het niet. SK Beveren uit de Challenger Pro League toont wel interesse, weet men bij Het Nieuwsblad.

De eerste gesprekken over een contract zijn al begonnen en als er een akkoord wordt gevonden kan Mbokani binnenkort tekenen bij SK Beveren. De ploeg staat momenteel op een zesde plek in de Challenger Pro League, maar wil hoger staan.

Voor Mbokani zou het een snelle terugkeer naar België zijn, nadat hij afgelopen Royal Antwerp FC nog maar verliet voor Kuwait SC. Daar pakte hij vorig seizoen de titel en scoorde hij enkele doelpunten, maar besloot hij om de club te verlaten omdat hij er naar eigen zeggen niet correct werd betaald.