OFFICIEEL: D’Arpino werkt hard aan comeback en verlengt contract bij KV Oostende

OFFICIEEL: D’Arpino werkt hard aan comeback en verlengt contract bij KV Oostende

07-09-2022 11:18
1

Maxime D’Arpino is nog altijd op de weg terug. KV Oostende sprak wel vertrouwen uit in de middenvelder. D'Arpino verlengde zijn contract aan de kust tot medio 2026.

Een meniscusblessure houdt D’Arpino al maanden aan de kant. Momenteel werkt hij aan zijn comeback. Gauthier Ganaye verklaart waarom de Fransman nu al zijn contract van 2024 tot 2026 kon verlengen. "Maxime was al twee seizoenen een sterkhouder bij ons, vorig seizoen won hij ook terecht de trofee voor ‘Speler van het Seizoen’. Daarna sloeg het noodlot toe met zijn blessure maar wij wilden niet wachten tot hij opnieuw fit was om hem een nieuw contract aan te bieden", klinkt het op de website van KV Oostende

De komende maanden zal de speler nog niet terug op het veld staan in de Jupiler Pro League. "Hij verdient dit nieuw contract. Deze nieuwe overeenkomst is een win-win voor beide partijen: voor Max is het een extra zekerheid na zijn blessure en wij verbinden hem langer aan onze club. Verwacht wordt dat hij na het WK opnieuw wedstrijden kan spelen maar we leggen hem geen enkele druk op. Ik ben ervan overtuigd dat hij nóg sterker terugkomt en nog van belangrijke waarde zal zijn voor onze club. Misschien wordt hij wel onze belangrijkste transfer dit seizoen.”