OFFICIEEL: KV Mechelen (U23) bindt alsnog Zimbabwaan Antonio aan zich

OFFICIEEL: KV Mechelen (U23) bindt alsnog Zimbabwaan Antonio aan zich

07-09-2022 10:32

KV Mechelen is een Zimbabwaan rijker. Malinwa kondigde immers woensdag aan dat het Bill Antonio onder contract heeft gelegd. De twintigjarige flankspeler tekende in het AFAS stadion een contract voor twee seizoenen met een optie voor nog eens twee jaar.

Dinsdag sloot de transfermarkt in België. Toch is het niet helemaal een verrassing dat Mechelen alsnog Antonio wist vast te leggen. Deze zomer was hij al op stage in Mechelen. Daar mocht hij zich bewijzen bij de beloften. De flankspeler liet een goede indruk na en kon nu bij Malinwa een contract tekenen. De komende weken start Antonio wel bij KV Mechelen U23.

"Bill is een snelle rechterflank met een actie in de voeten", vertelt sportief directeur Tom Caluwé. "Om te integreren zal hij in het begin meespelen met onze U23", klinkt het op de website van KV Mechelen. Tot voor kort was Antonio aan de slag bij de PE Academy in Harare en speelde zijn wedstrijden bij Dynamos FC Harare. Antonio maakt vorig jaar ook al zijn debuut voor de nationale ploeg.