Degryse: “Ik denk dat Manchester City dit jaar Champions League wint”

Degryse: “Ik denk dat Manchester City dit jaar Champions League wint”

06-09-2022 18:14
15

Op dinsdag gaat het kampioenenbal officieel van start. Manchester City zou volgens de grote gokbedrijven dé grote favoriet zijn om de Champions League dit seizoen te winnen. Ook Marc Degryse gelooft dat De Bruyne en co de beker de lucht zullen insteken.

De machine van Pep Guardiola greep tot nog toe telkens naast de beker met de grote oren. Degryse gelooft echter dat het dit jaar een lichtblauwe Champions League zal worden. Er valt geen twijfel dat de ploeg bol staat van kwaliteit, maar de analist gelooft dat de puzzelstukjes dit jaar in elkaar zullen vallen. Erling Haaland zou volgens Degryse de ‘missing link’ van de afgelopen seizoenen zijn. 

“Ik denk dat Manchester City dit jaar aan het langste eind zal trekken. Ze proberen het al enkele jaren tevergeefs, maar met Haaland erbij moet het lukken”, klinkt het bij Degryse. Ook Bayern München en Paris Saint-Germain zijn kanshebbers volgens de analist. “Ze zijn beide goed aan de competitie begonnen en lijken klaar om ook in de Champions League hoge ogen te gooien”, vertelt Degryse aan Het Laatste Nieuws

Verder hoopt Degryse dat Barcelona eindelijk terug boven water kan komen. De toevoeging van Robert Lewandowski zou de Catalaanse ploeg daar bij moeten helpen. Een absolute topspits die elk seizoen garant staat voor een karrevracht aan goals. Ook Real Madrid zal weer meedoen. Maar wat ze vorig jaar gedaan hebben, zal geen twee keer lukken”, besluit de analist.