Duranville blinkt uit bij Anderlecht: WK in Qatar is het ultieme doel

Duranville blinkt uit bij Anderlecht: "WK in Qatar is het ultieme doel"

06-09-2022 11:16 Laatste update: 11:17
36

Julien Duranville gaf zondag zijn visitekaartje af bij Anderlecht. Hij maakte meteen een knappe goal tegen OH Leuven. Zijn moeder Ariane Malongo weet dat de ambities van haar toon bijzonder hoog liggen. 

Balongo was helaas niet aanwezig voor de partij. "Onze familie zat zondag niet in het stadion", vertelt ze aan Het Nieuwsblad. "Julien zat normaal niet in de selectie van Mazzu. Hij moest trainen met de U23 tot die buikgriep uitbrak bij diverse spelers. Helaas waren wij een uur voor de aftrap niet meer in staat om nog tickets te bemachtigen."

Balongo zal echter nog genoeg kansen krijgen om haar zoon te zien spelen. "Juliens’ volgende doel is nu om bewijzen wat hij kan als basisspeler. Iedereen moet zijn leeftijd vergeten en kijken naar zijn niveau. Als hij de ploeg kan helpen, waarom zouden ze hem dan niet aan de aftrap zetten? De coach beslist, maar hij wil graag zijn potentieel tonen. Zijn ultieme doel is het WK in Qatar."

Duranville mocht vorig seizoen zijn debuut al maken bij Anderlecht. Hij werd de derde jongste debutant ooit en moet enkel Nii Lamptey en Romelu Lukaku laten voorgaan.