Arnesen neemt afscheid van Feyenoord: 'Niemand is groter dan de club'

Arnesen neemt afscheid van Feyenoord: 'Niemand is groter dan de club'

05-09-2022 20:47
0

Feyenoord en Frank Arnesen gaan op een goede manier uit elkaar. De Deen, die in Rotterdam-Zuid de functie van technisch directeur bekleedde en diezelfde rol had bij RSC Anderlecht, koestert geen wrok.

Arnesen kamptte met gezondheidsproblemen, waardoor hij gedurende de transferperiode al niet meer actief was. Eerder op de maandag communiceerde Feyenoord dat de wegen per direct scheiden. Op de clubsite erkent Arnesen dat hij graag zijn contract had uitgediend. "Ik snap echter heel goed dat ze bij Feyenoord aan de verdere toekomst moeten denken. Niemand is nu eenmaal groter dan de club", zegt hij.

Van iedereen binnen Feyenoord kreeg Arnesen de voorbije maanden veel steun. "Eigenlijk ben ik iedereen bij en rond Feyenoord dankbaar: de spelers van het eerste elftal, Arne Slot en zijn staf, iedereen van de Feyenoord Academy, de scouting natuurlijk en de RvC en de directie." Algemeen directeur Dennis te Kloese stelt dat het boek nog niet helemaal gesloten is. "Ik ben ook blij dat we met Frank hebben kunnen afspreken dat we hem in bijzondere gevallen nog kunnen benaderen voor advies of om zijn mening te vragen. En uiteraard houden we in de toekomst sowieso goed contact."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie