'KAA Gent gaat concurrentiestrijd met KV Mechelen aan voor Sebaoui (Beerschot)'

'KAA Gent gaat concurrentiestrijd met KV Mechelen aan voor Sebaoui (Beerschot)'

05-09-2022 14:00 Laatste update: 14:18
10

Het einde van de transferperiode nadert en zowel KV Mechelen als KAA Gent willen zich nog versterken. Eerder was al bekend dat KV Mechelen interesse had in Ilias Sebaoui van Beerschot, maar nu springt ook Gent in de dans voor het goudhaantje van het Kiel.

Om Sebaoui binnen te halen heeft KAA Gent net als KV Mechelen contact opgenomen met Beerschot, zo wist Het Nieuwsblad. Beerschot zou afgelopen week een "zwaar ontoereikend" bod van Malinwa afgewezen hebben en geel-rood is nu van plan om een nieuwe poging te ondernemen.

Nadat het Gentse goudklompje Tarik Tissoudali op speeldag 2 geblesseerd uitviel, is men in de Ghelamco Arena nog op zoek naar een nieuwe creatieve speler. Daarin zijn Hein Vanhaezebrouck en co uitgekomen bij Sebaoui, zo meldde Het Nieuwsblad

Sebaoui debuteerde afgelopen seizoen bij Beerschot en was er een van de weinige lichtpuntjes. Dit seizoen komt de 20-jarige Belg met stamnummer 13 uit in 1B. Daar speelde hij in alle vier de wedstrijden, maar maakte hij nog niet de 90 minuten vol.