Opnieuw geen doelpunt: Dessers wacht nog steeds op eerste Cremonese-treffer

Opnieuw geen doelpunt: Dessers wacht nog steeds op eerste Cremonese-treffer

04-09-2022 16:41
3

Voor Cyriel Dessers blijft het moeilijk om zich helemaal door te zetten in Italië. De aanvaller heeft het moeilijk bij Cremonese, waar hij ook zondag niet wist te overtuigen in het duel tegen Sassuolo.

De ex-spits van KRC Genk kreeg voor aanvang van de zondagwedstrijd al vier partijen bij Cremonese en moet bij de Italiaanse ploeg voor de doelpunten zorgen. Dat lukte echter nog niet en na vier wedstrijden zat hij slechts aan één assist. In eigen huis tegen het Sassuolo van Kristian Thorstvedt hoopte hij op beterschap.

Ook tegen de bezoekers van Sassuolo liep het niet lekker voor Dessers en Cremonese. De thuisploeg wist amper gevaar te creëren. Dessers, die 76 minuten speelde, wist wel te scoren, maar zag zijn treffer afgekeurd worden door de VAR. Hij blijft daardoor steken op vijf partijen zonder doelpunt.

Toch was er een kleine reden om te vieren voor Dessers en co. De degradatiekandidaat verloor namelijk niet en hield de score op 0-0. Daarmee wist Cremonese na vijf partijen ook het eerste punt van het seizoen te sprokkelen.