‘Antwerp bereidt een bod van 7 miljoen voor op Dieng van Marseille’

‘Antwerp bereidt een bod van 7 miljoen voor op Dieng van Marseille’

04-09-2022 13:10 Laatste update: 13:17
30

Ahmadou Bamba Dieng zou Marseille deze zomer dan toch nog kunnen verlaten. Antwerp zou een bod voorbereiden van zo’n 7 miljoen euro in de hoop de spits van Marseille naar de Bosuil te lokken. De markt is nog tot zes september open.

Bamba Dieng kent een moeilijke geschiedenis bij Marseille. Goed nieuws voor de spits, die duidelijk aast op een vertrek bij Marseille: Antwerp toont concrete interesse. Dat meldt L'Equipe.

De spits zou deze zomer toch nog kunnen vertrekken bij Marseille, nadat zijn transfer naar Nice in de laatste uren van de mercato mislukte. Eerder was hij ook al erg dicht gekomen bij een overstap naar Lorient en Leeds. De aanvaller van Olympique Marseille had een akkoord met Leeds United, koos last-minute voor OGC Nice, maar kwam daar niet door de keuring heen. Gesprekken vonden zelf plaats op het vliegveld in Nice. Kortom een knotsgekke transfersoap kwam op Deadline Day op de klippen gelopen.  

Antwerp, de huidige leiders in het klassement, bereidt een bod voor op de Senegalees, dat naar verwachting rond de 7 miljoen euro zal liggen. Er hebben reeds uitwisselingen plaatsgevonden tussen de twee clubs. De speler is momenteel aan de kant gezet door coach Igor Tudor, die niet op hem rekent.