“Eden Hazard had beter een voorbeeld genomen aan Vertonghen”

“Eden Hazard had beter een voorbeeld genomen aan Vertonghen”

03-09-2022 15:49
14

44 procent van de Rode Duivels maakte deze zomer een transfer, drie Rode Duivels-verdedigers trokken naar de Belgische competitie. Een goede evolutie denkt oud-bondscoach Walter Meeuws in Het Nieuwsblad.

Meeuws ziet een positieve evolutie in het trekken naar onze competitie op latere leeftijd. “Ze hebben voor een prima oplossing gekozen. Toby maakte nog wel minuten in Qatar, maar Boyata en Vertonghen waren in het buitenland bankzitters, hè. Dan is het toch beter om titularis te zijn in onze competitie?”

Hij denkt dan ook dat de drie verdedigers scherp zullen kunnen beginnen aan het WK in Qatar. “Die drie zullen wel klaar zijn voor het WK, daar twijfel ik niet aan.”

Naast de verdediging zit Eden Hazard ongeveer in hetzelfde sukkelstraatje als waar Alderweireld en Vertonghen in dreigden te komen. Daarom denkt Meeuws dat Hazard ook beter een stap terugzet. “Eden Hazard had beter een voorbeeld genomen aan Vertonghen. Ik bedoel niet dat hij bij Anderlecht of Club Brugge moest tekenen, maar hij had een stap terug moeten zetten. Hazard mag al maanden niet meer meedoen bij Real Madrid, terwijl je op zijn leeftijd net nood hebt aan je wekelijkse wedstrijd”, vertelde hij. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s