Einde verhaal bij Zulte Waregem, Leye verwijdert Gano uit de A-kern

Einde verhaal bij Zulte Waregem, Leye verwijdert Gano uit de A-kern

02-09-2022 21:22
6

Bij Zulte Waregem zullen we dit seizoen al zeker geen Zinho Gano meer zien. Althans, toch niet zolang Mbaye Leye nog coach is. De trainer van Essevee heeft de aanvaller per direct uit de A-kern gezet.

De reden daarvoor is niet bekend, maar onder Leye zal Gano niet meer in de A-kern zitten en dus ook niet meer spelen. "Ik reken niet meer op Zinho Gano", sprak Leye duidelijke taal tegenover Het Laatste Nieuws. "Zinho onderhoudt zijn conditie niet bij de B-kern maar traint apart."

De aanvaller sloot pas vorige week weer aan bij de groepstrainingen van Essevee na een blessure en moest dus wachten op zijn eerste minuten. In tussentijd hoopte hij ook nog op een transfer naar een nieuwe club. Essevee sloot een vertrek ook niet uit, maar een nieuwe bestemming heeft de spits voorlopig niet gevonden.

Inmiddels zijn heel wat buitenlandse markten ook gesloten waardoor het nog zoeken zal worden voor de boomlange spits. KV Mechelen en Oud-Heverlee Leuven toonden recent nog interesse in Gano en kunnen hem ook nog aanwerven, al is het nog maar die vraag of die interesse er ook nog steeds in.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie