'Romano: Ex-Club Brugge- en Antwerp-doelwit Gnonto trekt naar de Premier League'

'Romano: Ex-Club Brugge- en Antwerp-doelwit Gnonto trekt naar de Premier League'

02-09-2022 07:30
21

De naam van Wilfried Gnonto circuleerde een tijdje in de Belgische media doordat Antwerp en Club Brugge interesse hadden in de 18-jarige aanvaller. Gnonto zou nu niet naar België, maar wel naar Leeds United trekken, zo meldde Fabrizio Romano.

Twee weken geleden deed het verhaal al de ronde dat Gnonto op weg zou zijn naar Leeds en dat blijkt te kloppen. Volgens transferexpert Romano is de transfer in kannen en kruiken. Leeds heeft Gnonto nog niet aangekondigd, omdat niet alle documenten binnen zijn. Maar het gaat gebeuren: de Italiaan trekt naar Leeds. 

Club Brugge had eind augustus nog geïnformeerd bij FC Zürich voor Gnonto en ook Antwerp had z'n oog laten vallen op de aanvaller. Leeds zou toeslaan, maar voor hoeveel miljoenen Gnonto naar Engeland trekt is nog onduidelijk. Romano meldde onlangs dat Zürich tussen de vier en vijf miljoen voor Gnonto krijgt. 

Update: Wilfried Gnonto is in de nacht van donderdag op vrijdag gepresenteerd door Leeds United. De Italiaan komt voor een niet nader genoemd bedrag over van FC Zürich. In Engeland heeft hij een vijfjarig contract getekend. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie