Slecht nieuws voor Batshuayi: Transfer gaat niet door door te late documenten

Slecht nieuws voor Batshuayi: Transfer gaat niet door door te late documenten

02-09-2022 07:15
13

Het had er alle schijn van dat Michy Batshuayi Chelsea FC definitief zou verlaten en zou tekenen bij Nottingham Forest. De transfer sprong echter last-minute af doordat de papieren, die door alle partijen gehandtekend waren, niet tijdig tot in de kantoren van de Premier League geraakten, zo wist Sporza. Toch is er nog hoop op een transfer voor de Rode Duivel.

Michy Batshuayi ligt al sinds 2016 onder contract bij Chelsea, maar wordt al sinds 2018 elk seizoen uitgeleend. De 28-jarige aanvaller passeerde de afgelopen jaren bij Borussia Dortmund, Valencia CF, Crystal Palace en Besiktas. Het huurtijdperk van Batshuayi leek nu op z'n einde te lopen doordat promovendus Nottingham Forest hem wilde binnenhalen, maar doordat het papierwerk niet in orde geraakte voor de transferdeadline, sprong de transfer af.

Er is toch nog een oplossing voor de ex-Standard-speler. In Turkije loopt de transferperiode nog tot 8 september en daar waren al meerdere clubs geïnteresseerd in de diensten van de spits. Ook zou Batshuayi nog naar België kunnen aangezien de transfermarkt er ook nog enkele dagen open is.