Leeds gaat voor Dieng, maar eigenaar blijft hopen op komst van Nederlander

Leeds gaat voor Dieng, maar eigenaar blijft hopen op komst van Nederlander

01-09-2022 18:00

Leeds United blijft op de achtergrond werken aan de komst van Cody Gakpo, laat clubeigenaar Andrea Radrizzani weten. De Engelse club haalde Bamba Dieng van Olympique Marseille als alternatief van Gakpo, maar de Nederlander is nog niet van de club af.

Radrizzani roept via zijn twitter alle fans op om blij te zijn met de komst van Dieng en laat tegelijkertijd weten dat de komst van Gakpo nog niet opgegeven is. "Laten we Bamba Dieng goed verwelkomen en we blijven werken aan de komst van Gakpo. Nu is het tijd om ons te focussen op ons project en onze support te laten zien aan Jesse March en zijn staf, want zij doen het erg goed op het moment", laat de voorzitter via Twitter weten. Naar alle waarschijnlijkheid zal Leeds United dus in de winter zich weer melden voor Gakpo.

Leeds United had na de wedstrijd van PSV van woensdagavond tegen FC Volendam een vliegtuig klaarstaan voor Gakpo zodat hij zijn transfer kon afronden. De aanvaller besloot echter op het laatste moment bij PSV te blijven, waardoor hij de Engelse clubleiding met de mond vol tanden achterliet. "Dit moet met Van Gaal te maken hebben. Dit kan helemaal niet zo maar. We komen in de winter terug voor hem", liet een gepikeerde Victor Orta, technisch directeur van Leeds, weten.