Het Laatste Nieuws: 'De geruchten over Berge naar Club Brugge kloppen niet'

Het Laatste Nieuws: 'De geruchten over Berge naar Club Brugge kloppen niet'

01-09-2022 15:50 Laatste update: 17:41
90

Club Brugge brak nog maar net het JPL-transferrecord met de komst van Roman Yaremchuk, maar lijkt nog niet klaar. Het werd eerder al gelinkt aan Sander Berge en heeft naar verluidt nu toch een akkoord bereikt met Sheffield United.

In de Engelse media viel te lezen dat Berge Sheffield United niet zou verlaten en dat Club Brugge naast de Noorse middenvelder grijpt. Football Insider spreekt echter andere taal en meldt dat beide partijen toch een akkoord hebben bereikt. Blauw-Zwart hoopt naar verluidt de deal binnen de komende uren nog rond te krijgen.

Club Brugge deed eerder deze zomer al een bod op Berge, maar zag dat geweigerd worden door Sheffield United. De Engelse club hoopte op een som van 25 miljoen euro of zelfs meer. Club Brugge gaf de komst van Berge echter niet op en staat volgens de eerder genoemde bron toch dicht bij een akkoord met Sheffield United.

Ook met de Noorse middenvelder heeft het een persoonlijk akkoord bereikt, waardoor het Berge snel zou kunnen voorstellen. De ex-speler van KRC Genk zal dan de concurrentie moeten aangaan met onder andere Casper Nielsen en Raphael Onyedika.

Update: Er komen almaar meer geluiden uit Engeland binnen dat Club Brugge echt nog voor Berge aan het gaan is. Trekt Blauw-Zwart de voormalige speler van KRC Genk aan dan gaat Sheffield United proberen om Ismael Kone van Montreal in huis te halen als vervanger. 

Update: In Engeland mogen ze dan wel denken dat Berge naar Club Brugge komt, volgens Tomas Taecke mag het gerucht de vuilbak. Volgens de journalist van Het Laatste Nieuws komt Berge niet naar het Jan Breydelstadion.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie