Opvallend gerucht: 'Depay genoemd in dubbeldeal met Aubameyang richting Chelsea'

Opvallend gerucht: 'Depay genoemd in dubbeldeal met Aubameyang richting Chelsea'

01-09-2022 15:21
2

Opmerkelijk nieuws uit Spanje: Memphis Depay vertrekt mogelijk in de laatste uren van de transferperiode naar Chelsea. The Blues zijn al met FC Barcelona in gesprek.

Met dat nieuws pakt Gerard Romero, journalist bij RAC1, donderdagmiddag uit. Chelsea en Barcelona onderhandelen momenteel over de mogelijkheden van een deal. Memphis heeft naar verluidt bij de Catalaanse clubleiding aan te geven te willen vertrekken. Er moet nog een hoop gebeuren, wil de transfer van de grond komen: de voorwaarden voor een eventuele overgang worden nu besproken.

Memphis' ploeggenoot Pierre-Emerick Aubameyang is hard op weg naar Stamford Brigde en zal daar een tweejarig contract tekenen. Het is onwaarschijnlijk dat Barcelona last-minute akkoord gaat met een dubbeldeal. De Catalanen hebben sinds de komst van Robert Lewandowski dat Memphis óf Aubameyang mag vertrekken, niet allebei.

Fabrizio Romano
Volgens transferexpert Fabrizio Romano zijn er geen vergevorderde gesprekken tussen Barcelona en Chelsea over Memphis. De Londenaren zetten vol in op de komst van Aubameyang. De kans dat Memphis in Catalonië blijft, is volgens Romano groter.