OFFICIEEL: Anderlecht stuurt jongeling Bouchouari jaartje naar Nederland

OFFICIEEL: Anderlecht stuurt jongeling Bouchouari jaartje naar Nederland

31-08-2022 23:50
5

Bij RSC Anderlecht is er dit seizoen geen plaats in de A-kern voor Mohamed Bouchouari. Paars-wit vond nu voor de jongeling een oplossing in Nederland. FC Emmen mag dit seizoen op huurbasis een beroep doen op Bouchouari.

De 21-jarige Belg begon zijn loopbaan in de jeugdopleiding van Beerschot AC, maar in 2010 werd hij opgepikt door PSV. Bouchouari speelde twee jaar in de jeugdopleiding van de Eindhovenaren, maar hij kon de clubleiding niet overtuigen om hem langer te laten blijven. Uiteindelijk vertrok hij in 2012 naar Zulte Waregem. In 2018 maakte hij de overstap naar Anderlecht.

In 2019 besloot Bouchouari het avontuur op te zoeken door in Luxemburg te gaan spelen voor F91 Dudelange. Voor die club speelde hij 26 wedstrijden en daarin gaf hij drie keer een assist. Maar na een jaar mocht de rechtsback vertrekken uit Luxemburg. Na een half jaar zonder club te hebben gezeten, nam Anderlecht Bouchouari in genade terug aan. Na 2,5 jaar voor Anderlecht Onder 21 mag de speler het nu op huurbasis bij FC Emmen gaan laten zien. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie