Napoli kan niet winnen, Juventus en PSG pakken wel de volle buit

Napoli kan niet winnen, Juventus en PSG pakken wel de volle buit

31-08-2022 23:15

Niet alleen in België werd er op woensdag gevoetbald. Ook in de rest van Europa rolde het balletje. In Italië kon Napoli niet winnen. Juventus pakte wel de volle buit. In Frankrijk pakte PSG de drie punten. 

Napoli - Lecce 1-1
Napoli kende een moeilijke avond. De thuisploeg kwam wel nog op voorsprong tegen promovendus Lecce, maar al snel maakte spits Lorenzo Colombo de gelijkmaker. In het resterende uur domineerde Napoli de wedstrijd, maar gescoord werd er niet meer. Daardoor verspeelt Napoli net als afgelopen weekend punten in de Serie A. Tegen Lecce speelde trainer Luciano Spalletti overigens niet met zijn sterkste opstelling.

Juventus - Spezia 2-0
Tegen Spezia boekte Juventus een zakelijke overwinning. Het spel van de thuisploeg was niet sprankelend, maar Milik kende wel een uitstekende avond. In de blessuretijd besliste hij de wedstrijd met zijn eerste treffer in dienst van de Oude Dame. Daardoor staat Juventus momenteel vierde in de Serie A. Het openingsdoelpunt van Dušan Vlahović was trouwens een prachtige vrije trap. 

Toulouse - PSG 0-3
Het machtige PSG was een maatje te groot voor Toulouse. Messi, Neymar en Mbappé wisten elkaar makkelijk te vinden. Uiteindelijk bleef de schade nog beperkt voor Toulouse, dat nu dertiende staat in de Ligue 1.