Burgess beschuldigt ref Lardot: “Noemde mij slechte verdediger die hij ooit zag

Burgess beschuldigt ref Lardot: “Noemde mij slechte verdediger die hij ooit zag"

31-08-2022 22:50
34

Woensdag haalde Royal Antwerp FC het met 4-2 van Union. De Brusselse ploeg kreeg een strafschop tegen en eindigde met negen spelers. Na de match gaf Christian Burgess een opvallend interview. 

Burgess verscheen allesbehalve blij en rustig voor de camera van Eleven Sports. Hij was duidelijk niet opgezet met de wedstrijdleiding. Antwerp kwam op voorsprong na een eigen doelpunt van Bart Nieuwkoop, maar volgens Burgess had scheidsrechter Jonathan Lardot eerder moeten ingrijpen. "Er werd een overtreding op mij gemaakt", aldus de centrale verdediger van Union.

Daarna ging Burgess helemaal los. "Ik vraag van de scheidsrechters dat ze een lijn trekken in hun besluiten. Vandaag was echt alles in het voordeel van Antwerp. Zij krijgen een strafschop en wij twee rode kaarten."

Daarna volgde de meest opvallende uitspraak. Burgess beschuldigde Lardot van een bijzondere uitspraak. "De scheidsrechter kwam naar mij toe en noemde mij de slechtste verdediger, die hij ooit zag." Burgess bevestigde nadien tot twee keer toe dat Lardot die uitspraak richting hem zei.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s