UPDATE: 'Als alles goed gaat, vliegt Vertonghen morgen naar België'

UPDATE: 'Als alles goed gaat, vliegt Vertonghen morgen naar België'

31-08-2022 18:27 Laatste update: 23:39
107

RSC Anderlecht hoopt op het einde van de zomermercato nog het een en ander rond te krijgen. Op woensdag  luiden er geruchten dat Anderlecht wel eens een erg opvallende transfer zou kunnen maken. Jan Vertonghen wordt in Portugal genoemd. 

Vertonghen is al even op weg naar de uitgang bij zijn club Benfica. De Rode Duivel werd eerder al gelinkt aan een overstap naar Club Brugge, maar bij de landskampioen zou Vertonghen momenteel geen optie zijn, zo wist Het Laatste Nieuws.

Anderlecht zou nu volgens Bruno Andrade, journalist bij CNN Portugal, in gesprek zijn met de Rode Duivel. Na twee seizoenen als titularis bij Benfica slinken zijn speelminuten en krijgt hij slechts een bijrol in het elftal. Dat zou de verdediger niet zinnen en Anderlecht lijkt interesse te tonen in de verdediger. “Anderlecht onderhandelt momenteel met Vertonghen”, schrijft de journalist. “De gesprekken zijn gevorderd.” Mallorca zou ook interesse hebben in zijn diensten, maar voorlopig is het niet de eerste keuze van de Rode Duivel. 

Update: Anderlecht doet er momenteel alles aan om Vertonghen naar het Lotto Park te halen. Guillaume Raedts weet dat de gesprekken blijven lopen. Een akkoord is er evenwel nog niet. 

Update: Volgens David Van den Broeck praten Anderlecht en Vertonghen momenteel over de financiële kant van het verhaal. Een akkoord is er nog niet, maar de journalist van Het Nieuwsblad stelt dat wanneer alles goed gaat, Vertonghen morgen richting ons land vliegt. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s