‘Tielemans mag bij leicester vertrekken voor zo’n 30 miljoen euro’

‘Tielemans mag bij leicester vertrekken voor zo’n 30 miljoen euro’

31-08-2022 17:43
5

Youri Tielemans zou vragende partij zijn voor een vertrek bij Leicester City. Hij flirtte eerder al met het idee om naar een van de grote clubs uit Engeland te trekken. Die wens zou bij een bod van 30 miljoen euro kunnen ingewilligd worden. 

Arsenal en Liverpool zijn beide in verband gebracht met een transfer voor Tielemans in de aanloop naar deadline day. Beide clubs zijn nu op zoek naar versterking op het middenveld na een groot aantal blessures. Volgens Football Insider heeft Leicester zelf een bod van 22 miljoen euro ontvangen van een 'mysterieuze club' voor de 25-jarige speler, met nog 48 uur te gaan in de zomermercato.

Als we Football Insider moeten geloven dan zit de kans er natuurlijk in dat Arsenal een late inspanning levert om de Rode Duivel naar Londen te halen. Zeker nadat het eerder deze zomer al een persoonlijk akkoord had bereikt met de speler. Tielemans kan op meerdere posities op het middenveld spelen en zou zo dekking en concurrentie kunnen bieden voor zowel Partey als Granit Xhaka op het middenveld van Arsenal.