Klopp: Wie bedenkt het om meteen tegen Arsenal, City en Liverpool te spelen?

Klopp: "Wie bedenkt het om meteen tegen Arsenal, City en Liverpool te spelen?"

31-08-2022 16:21
4

Liverpool-manager Jürgen Klopp heeft zich uitgelaten over het ontslag van zijn collega, Scott Parker. De voormalig manager van AFC Bournemouth werd de laan uitgestuurd na de 9-0 nederlaag tegen The Reds.

Parker is eerder deze week na vier Premier League-wedstrijden ontslagen. "Het is ongelooflijk", zegt Klopp op het persmoment in aanloop naar het duel met Newcastle United woensdagavond. "Toen ik het hoorde, voelde ik dat dit zo'n moment is waarop je beseft hoe belangrijk de juiste clubeigenaar is." Onder leiding van Parker promoveerde Bournemouth het afgelopen seizoen naar de Premier LeagueThe Cheries openden het seizoen tegen Aston Villa (2-0 winst) en troffen daarna Manchester City (4-0), Arsenal (0-3) en Liverpool.

"Ik weet niet wie het heeft bedacht om ze in drie van de eerste vier wedstrijden tegen Arsenal, Manchester City én Liverpool te laten spelen. Als je een beetje nerveuze eigenaren hebt, zijn dat dé omstandigheden voor een trainerswissel", concludeert Klopp. "Er zijn afgelopen seizoen drie teams gepromoveerd: Fulham, Nottingham Forest en Bournemouth. Nottingham geeft veel geld uit, Fulham is ook actief, maar ik kan me niet herinneren dat Bournemouth veel gedaan heeft. Dat maakt het voor een trainer natuurlijk lastig als je nieuw binnenkomt in de Premier League."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie