Jérémy Doku uit met spierblessure, interlands mogelijk in gevaar

Jérémy Doku uit met spierblessure, interlands mogelijk in gevaar

31-08-2022 11:48
11

Jérémy Doku blijft momenteel aan de kant met een spierblessure. Hij werd niet geselecteerd voor de Ligue 1-wedstrijd van Stade Rennes tegen Brest.

Het Nieuwsblad hoorde Rennes-coach Bruno Genesio de afwezigheid van Doku uitleggen: ““Hij kampt met een klein ongemak aan de spieren. We moeten onderzoeken afwachten om te weten hoelang hij afwezig zal zijn. Maar dat hij er woensdag niet bij zal zijn, dat is zeker.”

Zijn blessure komt op een slecht moment moet het oog op het WK in Qatar. Op 22 en 25 september spelen de Rode Duivels in de Nations League. Het is nog niet duidelijk of hij deze interlands zal halen. 

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="fr" dir="ltr">[<a href="https://twitter.com/hashtag/SRFCSB29?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#SRFCSB29</a>]<br><br>👥 Découvrez le groupe de 𝟮𝟭 𝗷𝗼𝘂𝗲𝘂𝗿𝘀 retenu pour le derby. ⤵ <a href="https://t.co/bGAJiHpEZj">pic.twitter.com/bGAJiHpEZj</a></p>&mdash; Stade Rennais F.C. (@staderennais) <a href="https://twitter.com/staderennais/status/1564898285327974400?ref_src=twsrc%5Etfw">August 31, 2022</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>