‘Olsson (RSC Anderlecht) wordt vervanger Onyedika (Club Brugge) bij Midtjylland’

‘Olsson (RSC Anderlecht) wordt vervanger Onyedika (Club Brugge) bij Midtjylland’

31-08-2022 10:55 Laatste update: 11:04
17

Kristoffer Olsson staat op het punt de vervanger van Raphael Onyedika te worden bij FC Midtjylland. Onyedika vertrok naar Club Brugge, door die deal werd er aangeklopt bij RSC Anderlecht.

Olsson bleek onder Felice Mazzu niet zeker van een basisplaats, ondanks de speelminuten die hij vorig seizoen kreeg. De middenvelder werd vorig jaar naar RSCA gehaald voor circa vier miljoen euro. Voordien kwam de 27-jarige Zweed ook uit voor AIK, FC Midtjylland, Arsenal en Norrköping. Het contract van Olsson bij Anderlecht loopt nog tot de zomer van 2025. 

Door de onzekerheid bij paars-wit keek Olsson uit naar een transfer. Oorspronkelijk leek Feyenoord een topkandidaat, maar die club lijkt het dus niet te halen. Woensdagochtend verscheen Olsson niet meer op de training van Anderlecht. Volgens Farzam Abolhosseini is hij op weg naar Denemarken voor de medische testen. 

Olsson moet de opvolger van Onyedika worden die naar Club Brugge vertrok voor tien miljoen euro. Hoeveel de transferprijs voor Olsson bedraagt is nog niet bekend. Mogelijk kan het ook om een huurdeal gaan.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie