Oyen werkt aan terugkeer bij KRC Genk: Ik zal hier sterker uitkomen

Oyen werkt aan terugkeer bij KRC Genk: "Ik zal hier sterker uitkomen"

31-08-2022 08:16
6

Luca Oyen staat nog maanden langs de kant bij KRC Genk. Het jeugdproduct heeft namelijk een blessure aan de kruisband. Oyen revalideert goed en haalt inspiratie uit ploegmaat Bryan Heynen, die hetzelfde heeft meegemaakt. 

"Het is moeilijk om nu al iets te zeggen over mijn comeback", geeft Oyen aan bij Het Belang Van Limburg. "Met deze blessure blijf je meestal tussen de zes en negen maanden aan de kant. Ik ga zeker niks forceren, maar hoop dit seizoen toch nog op het veld te staan."

Oyen houdt het hoofd nu koel. "Ik heb de knop vrij snel kunnen omdraaien. Met dank aan Bryan Heynen. Die heeft, net als Dante Vanzeir, al twee kruisbandoperaties achter de rug en is telkens sterker teruggekomen. Als je ziet hoeveel kracht hij tegenwoordig uitstraalt, dan stelt me dat gerust. Ook ik zal hier sterker uitkomen, zeker door de perfecte begeleiding die ik hier krijg", benadrukt Oyen. 

Oyen liep de blessure op in de openingswedstrijd tegen Club Brugge. Hij werd bij de rust naar de kant gehaald voor Joseph Paintsil. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie