UPDATE: 'Leicester City gelooft in akkoord met Stade de Reims, Faes is al rond'

UPDATE: 'Leicester City gelooft in akkoord met Stade de Reims, Faes is al rond'

30-08-2022 17:40 Laatste update: 18:30
16

De Engelse transfermarkt sluit binnenkort. Leicester City hoopt wel nog minstens één transfer af te ronden. Het wil een centrale verdediger in huis halen. Mogelijk wordt dat Wout Faes.

De kans is groot dat Wesley Fofana na drie seizoenen Leicester gaat verlaten. De Fransman staat op het punt voor Chelsea te tekenen. Chelsea zou bereid om 75 miljoen euro voor de verdediger te vangen. Indien Fofana vertrekt, wint Leicester de jackpot, maar moet er centraal achterin wel een vervanger komen.

Mogelijk wordt Faes de vervanger van Fofana. Fabrizio Romano meldt dat Leicester de gesprekken met Stade de Reims heeft geopend. De Engelse club moet evenwel geen cadeaus van de Fransen verwachten. Stade de Reims vroeg eerder deze zomer al 15 miljoen euro voor het voormalige jeugdproduct van RSC Anderlecht.

Update: De kans is groot dat Leicester Faes in huis gaat halen. De Engelse club denkt dra een akkoord te vinden met Stade de Reims. In Engeland klinken bedragen tussen de 15 en 20 miljoen euro. Faes zelf is al rond met Leicester. Hij kan in Engeland een contract tekenen van vijf seizoenen.