Update: 'RSC Anderlecht zal Amuzu vandaag niet laten gaan, onduidelijkheid'

Update: 'RSC Anderlecht zal Amuzu vandaag niet laten gaan, onduidelijkheid'

30-08-2022 14:42 Laatste update: 01-09-2022 09:15
28

Dinsdag werd bekend dat Royal Antwerp FC achter aanvaller Calvin Stengs van OGC Nice zit. Dat heeft rechtstreekse gevolgen op RSC Anderlecht, meldde Sacha Tavolieri. Nu lijkt het toch dat RSCA Amuzu niet gaat laten gaan. 

Tavolieri meldt dat Nice nu onmiddellijk de debatten met Anderlecht terug opent over een vertrek van Francis Amuzu. Amuzu werd eerder in augustus al eens gepolst door de Franse club, maar paars-wit toonde zich niet flexibel, ondanks een miljoenenbod. Mogelijks worden de transfergesprekken opnieuw opgestart.

Royal Antwerp FC maakt namelijk werk van Calvin Stengs. De flankaanvaller kreeg interesse van PSV en RAFC, dus lijkt hij te gaan vertrekken. Indien dat gebeurt zal Nice inderdaad een nieuwe offensieve speler, zoals Amuzu, opzoeken.

In Frankrijk mag men tot donderdagavond spelers binnenhalen, dus het zal snel moeten gaan. Voor paars-wit lijkt er geen haast te komen, zij zagen eerder wat in een nieuw contract voor de aanvaller.

Update: Tavolieri meldt nu dat RSCA Amuzu op de laatste Franse transferdag niet laat gaan. Dat zorgt voor onduidelijkheid over zijn contract in zijn entourage. Vandaag wellicht meer nieuws.