Update: 'Niets is goed genoeg voor Denayer, nog steeds geen akkoord met Wolves'

Update: 'Niets is goed genoeg voor Denayer, nog steeds geen akkoord met Wolves'

30-08-2022 11:29 Laatste update: 13-09-2022 08:28
16

Jason Denayer is al een hele zomer op zoek naar een nieuwe club en een nieuwe uitdaging. De 27-jarige centrale verdediger is momenteel een vrije speler, nadat zijn contract bij Lyon deze zomer afliep. 

Denayer werd eerder al met een hele resem clubs in verband gebracht, waaronder ook landskampioen Club Brugge. De Rode Duivel zag dit niet meteen zitten en zou nu wel eens naar de Premier League kunnen trekken. Dat meldt Sacha Tavolieri en ondertussen heeft Pieter-Jan Calcoen, journalist bij Het Nieuwsblad, dit gerucht bevestigd. 

Naar verluidt heeft Wolves de voormalige jeugdspeler van Manchester City een driejarig contract aangeboden - in een poging om een deal te sluiten voordat de mercato later deze week sluit. Het zou niet voor het eerst zijn dat Denayer in Engeland zou spelen. Eerder speelde hij er al toen hij aan Sunderland werd uitgeleend toen hij bij Celtic aan de slag was. 

“De gesprekken zijn gisteravond goed gevorderd en er wordt gewacht op een principeakkoord voor de komende 24 uur”, klinkt het bij Sacha Tavolieri. Ook Pieter-Jan Calcoen meldt nu dat de gesprekken goed vorderen en dat Wolverhampton Wanderers door drukken. 

Update 13/09: Volgens Het Nieuwsblad is Denayer nog steeds in onderhandeling met Wolverhampton, al schiet het niet echt op. Denayer zou zich niet constructief opstellen. 'Hoe goed het voorstel ook is, het is nooit goed genoeg voor Denayer. Ofwel wil hij meer geld, ofwel een beter sportief project, ofwel meer avontuur, maar zelfs als alle voorwaarden ingevuld zijn, blaast de speler op het einde alles af', schrijft het dagblad.

De verdedigder graaft zijn eigen put dus dieper, en dat in de aanloop naar het WK. Vrijdag geeft Martinez de selectie voor de Nations League vrij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie