Wat moet RSC Anderlecht nog doen op de transfermarkt? ‘Moeilijke keuzes’

Wat moet RSC Anderlecht nog doen op de transfermarkt? ‘Moeilijke keuzes’

30-08-2022 12:01
41

RSC Anderlecht heeft nog een week om nieuwe spelers aan te trekken, al is dat gemakkelijker gezegd dan gedaan. Wie moet RSCA nog aantrekken, en welke keuzes worden daar dan aan verbonden?

Enkele weken geleden viel Adrien Trebel uit. Dat had als consequentie dat de balans op het middenveld wat verdween. Het Nieuwsblad stelde zich daaropvolgend dinsdag de vraag of er nog een vervanger voor Trebel gehaald moet worden.

Na het uitvallen van Trebel konden Kana en Arnstad meer minuten krijgen, dus is het wel nodig om nog een middenvelder te halen? ‘Het is geen eenvoudige keuze. Enerzijds valt het motto In Youth We Trust dan in het water, want Kana en Arnstad worden zo afgeremd in hun ontwikkeling.’

Toch beseft men bij Paars-Wit dat de kern niet té breed is, zeker als het wil meedoen in drie competities. 'Anderzijds zijn er in het najaar misschien zoveel wedstrijden dat er nog kan worden geroteerd en dan kan Kana ook een alternatief zijn in de defensie als daar iets voorvalt’, badacht het dagblad zich. De komende dagen zullen dus moeten uitmaken welke kant RSCA opgaat.