Degryse velt oordeel: “Anderlecht, Mazzu én Verbeke hebben nog veel werk”

Degryse velt oordeel: “Anderlecht, Mazzu én Verbeke hebben nog veel werk”

29-08-2022 10:45
61

RSC Anderlecht verloor de stadsderby van Union SG met 2-1. Marc Degryse velt tegenover Het Laatste Nieuws zijn oordeel. Volgens de analist moet er aanvallend zeker nog wat bij.

Joshua Zirkzee werd genoemd, maar die trekt naar Bologna. “Het is jammer dat Anderlecht naast Zirkzee grijpt, want er moet offensief zeker nog iets bij. Als je Fábio Silva en Refaelov nu al moet laten rusten, wat gaat dat dan zijn eenmaal de poulefase van de Conference League bezig is?”

Volgens Degryse moet er nog aanvallend geweld bij. “Bovendien laat je met Silva en Refaelov te veel kwaliteit op de bank. Ik ben benieuwd wat Peter Verbeke nog uit zijn hoed zal toveren, want ik twijfel aan Esposito, hoor. Misschien moet hij zelfs nog twee aanvallers halen, om zo voor die extra kwaliteitsinjectie te zorgen.”

Anderlecht heeft nog werk volgens de analist. “Nog veel werk als ik het zo bekijk. En niet alleen Mazzu, hé. Ook Verbeke, als de ambitie dit seizoen is om tweede te worden. Kijk, op dit moment hoort Anderlecht thuis in de Conference League. Het zit daar op zijn plaats. Want voor de Europa League, laat staan voor de Champions League, is het nog niet klaar.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie