'Club Brugge staat dicht bij akkoord met Benfica over Yaremchuk'

'Club Brugge staat dicht bij akkoord met Benfica over Yaremchuk'

28-08-2022 16:59 Laatste update: 16:58
68

Bij Club Brugge blijft het speuren naar een nieuwe spits. De Bruggelingen dachten aan Rasmus Hojlund, die uiteindelijk koos voor Atalanta. Nu denkt men bij Blauw-Zwart aan een oude bekende: Roman Yaremchuk.

Met dat bericht komt men bij Het Laatste Nieuws naar buiten. Het is Blauw-Zwart menens op een extra spits in huis te halen. Deze zomer werd het al gelinkt aan onder andere Vedat Muriqi, Luis Vazquez en Rasmus Hojlund. Steeds zonder ook een akkoord. De landskampioen heeft nu een ander target in het vizier en denkt aan Yaremchuk.

De Oekraïense aanvaller komt momenteel uit voor Benfica, dat afgelopen zomer voor bijna twintig miljoen euro overnam van KAA Gent. Echt doorbreken deed Yaremchuk er echter niet en ook dit seizoen moet hij niet hopen op een basisplek.

Yaremchuk kan dan ook vertrekken en daar hoopt Club Brugge van te profiteren. Er is echter nog geen sprake van een akkoord en de spits kan ook nog rekenen op interesse van enkele andere buitenlandse clubs.

Update: Bij het Portugese Record klinkt het dat Club Brugge bijzonder dicht bij een akkoord staat met Benfica, dat de transferprijs gevoelig heeft laten zakken. Aanvankelijk vroeg het nog rond de twintig miljoen euro, maar nu zou het al tevreden zijn met enkele miljoenen minder. Yaremchuk zelf ziet een terugkeer naar België ook zitten.