'Antwerp rekent niet meer op Verstraete, middenvelder mag The Great Old verlaten'

'Antwerp rekent niet meer op Verstraete, middenvelder mag The Great Old verlaten'

28-08-2022 15:40
26

Royal Antwerp FC nam het zondag in de partij tegen KAA Gent op zonder Birger Verstraete. Geen blessure, maar wel een keuze van Mark van Bommel en het bestuur. De middenvelder mag namelijk vertrekken.

Bij Het Nieuwsblad klinkt het namelijk dat Verstraete gewoon niet werd geselecteerd en te horen kreeg dat hij de club mag verlaten. Na de Europese uitschakeling is er geen plek meer voor de middenvelder, die donderdag tegen Istanbul Basaksehir nog in de basis stond.

Helemaal zeker van een basisplek was hij dit seizoen echter nooit. Zo kregen Alhassan Yussuf, Pieter Gerkens en Radja Nainggolan meermaals de voorkeur. Na de Europese uitschakeling dreigt hij nog minder speelminuten te krijgen en heeft men bij Antwerp dan ook besloten om afscheid te nemen van Verstraete.

Zo komt er na amper twee seizoenen al een einde aan het Antwerp-verhaal van Verstraete. Hij werd in de zomer van 2021 na een uitleenbeurt van één seizoen definitief overgenomen door The Great Old. Bij Antwerp heeft hij nog een contract tot medio 2024.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s