'Trainer dreigt zijn functie neer te leggen als Ronaldo terugkeert bij Sporting'

'Trainer dreigt zijn functie neer te leggen als Ronaldo terugkeert bij Sporting'

28-08-2022 10:27
5

Cristiano Ronaldo wordt de laatste tijd in verband gebracht met een terugkeer naar Sporting Portugal, maar trainer Rúben Amorim ziet dat niet zitten. De trainer heeft zelfs gedreigd zijn functie neer te leggen als de Portugese vedette terugkeert naar de club. 

The Times schrijft dat Amorim, de 37-jarige trainer van de club, al ontevreden is over het feit dat de club Matheus Nunes aan Wolverhampton Wanderers heeft verkocht. Een terugkeer van Ronaldo zou de emmer doen overlopen wat Amorim betreft en genoeg reden zijn te vertrekken. De kwaliteitskrant schrijft dat Diego Simeone hard heeft getrokken om Ronaldo naar Atlético Madrid te halen, maar de negativiteit van de achterban en de hoogte van het salaris zijn dermate grote problemen dat een mogelijke overstap zeer moeilijk zal zijn. 

Ronaldo kreeg tot nu toe slechts één concrete aanbieding: een tweejarig contract in Saoedi-Arabië, waarmee de Portugees 300 miljoen euro zou kunnen opstrijken. Ronaldo is niet onder de indruk van het 'nieuwe' United onder manager Erik ten Hag. De Nederlander wilde aanvankelijk Ronaldo aanhouden, maar veranderde van mening na de 4-0 nederlaag tegen Brentford FC. De Portugees bereidt zich voor om nog één seizoen bij United te blijven, gezien de vele complicaties rondom een mogelijke transfer.