'Bayern München laat aanvaller (18) uit selectie, interesse uit Nederland'

'Bayern München laat aanvaller (18) uit selectie, interesse uit Nederland'

27-08-2022 23:47
5

FC Groningen en Vitesse zijn geïnteresseerd in Gabriel Vidovic van Bayern München. De achttienjarige spits mocht dit seizoen al zijn eerste minuten maken voor de Duitse grootmacht, maar wordt voor het duel met Borussia Mönchengladbach buiten de wedstrijdselectie gehouden vanwege een mogelijke transfer. 

Volgens het doorgaans goed geïnformeerde Kicker wordt Vidovic vanwege interesse van meerdere clubs buiten de selectie gehouden. Naast Vitesse en Groningen worden ook Gladbach, Hertha Berlin, FC Nürnberg en Swansea City genoemd. Vidovic arriveerde in 2016 bij de jeugdopleiding van Bayern München en brak dit seizoen officieel door bij het eerste elftal. De schaduwspits mocht in het duel met VfL Bochum een kwartier invallen en kon gelijk voor een assist tekenen. 

BILD schrijft dat Mönchengladbach een huurdeal met optie tot koop heeft voorgesteld, maar dat ziet Bayern niet zitten. Het contract van Vidovic loopt tot 2025 door bij Der Rekordmeister en de Duitse grootmacht denkt dat de tiener in de toekomst nog van grote waarde kan zijn. Bayern wil de aanvaller graag meer speeltijd geven bij een andere club, om vervolgens weer terug te keren naar de landskampioen. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie