Arsenal wint in het slot van Fulham ondanks honderdste treffer van Mitrovic

27-08-2022 20:28

Arsenal blijft maar winnen in de Premier League. Zaterdag was Fulham het slachtoffer van dienst. Pas in de tweede helft kon de thuisploeg de Londense derby naar zich toe trekken. Het werd 2-1 in het voordeel van Arsenal.

Albert Sambi Lokonga begon zaterdag op de bank en bleef daar negentig minuten zitten. Aan de andere kant stond met Aleksandar Mitrović wel een ex-Anderlecht-speler in de basis. De aanvaller kreeg na de rust het Emirates Stadium even stil. Met zijn honderdste doelpunt voor Fulham zette Mitrović de 0-1 op het bord.

Arsenal had zijn eerste drie matchen van het seizoen geworden en had geen zin om die ongeslagen status te verliezen. Martin Ødegaard tekende voor de gelijkmaker. Gabriel Magalhães zorgde uiteindelijk voor de winnende treffer van Arsenal en een twaalf op twaalf voor de troepen van Mikel Arteta.