UPDATE: Zirkzee gespot in de tribunes tijdens AC Milan - Bologna

UPDATE: Zirkzee gespot in de tribunes tijdens AC Milan - Bologna

27-08-2022 10:12 Laatste update: 21:35
24

Het ziet er naar uit dat Joshua Zirkzee (ex-Anderlecht) snel zal aansluiten bij Bologna. Zijn komst is nog niet aangekondigd, maar trainer Sinisa Mihajlovic sprak eerder al over de Nederlandse spits.

Bayern-trainer Julian Nagelsmann heeft Zirkzee laten weten dat het vertrek van Robert Lewandowski naar FC Barcelona kansen voor hem zouden opleveren. "Ik heb een lang gesprek gehad met hem. Hij heeft alles wat nodig is om een topspits te worden, maar in sommige situaties moet hij meer geven. Iets meer punch in zijn acties en hij wordt een zeer goede spits."

Hoeveel Bologna voor Zirkzee gaat betalen is niet duidelijk, maar volgens Duitse media wil Bayern München sowieso tien miljoen euro zien. De spits werd het afgelopen seizoen verhuurd aan Anderlecht. Hij scoorde daar zestien keer en gaf negen assists. Zirkzee ligt nog één jaar vast in Duitsland.

Update: De fans van RSC Anderlecht, die hoopten op de terugkeer van Zirkzee, kijken beter even weg. Zaterdagavond werd de Nederlander immers gespot op de tribunes tijdens de match AC Milan - Bologna. Die laatste ploeg gaat dra Zirkzee overnemen van Bayern München. Bologna betaalt circa zo'n 8,5 miljoen euro voor Zirkzee en moet bij een doorverkoop ook nog eens vijftig procent van de transfersom afstaan aan de Duitsers. Zirkzee zag zaterdag de eerste assist van Charles De Ketelaere voor AC Milan. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie