AS Roma bevestigt slecht nieuws Wijnaldum: Nederlander moet WK laten schieten

AS Roma bevestigt slecht nieuws Wijnaldum: Nederlander moet WK laten schieten

26-08-2022 21:25

AS Roma verwacht pas in januari over Georginio Wijnaldum te kunnen beschikken. De middenvelder brak zondag zijn scheenbeen en lijkt het WK in november hoe dan ook te gaan missen. 

Technisch manager van AS Roma, Tiago Pinto, liet zich kort uit over de situatie van Wijnaldum tegenover de Italiaanse tak van Sky. "Het is heel jammer", stelt Pinto. "Het kostte zoveel moeite om 'Gini' naar Rome te krijgen. We wisten dat hij erg belangrijk zou worden voor onze ploeg. Na een week leek het al alsof hij hier al een jaar was. Nadat Gini geblesseerd was geraakt, was hij de eerste die weer kon lachen. Hij is gemotiveerd om terug te komen. Wij zijn er voor hem. We kijken uit naar januari."

Gezien de rentree van Wijnaldum niet voor januari wordt verwacht, lijkt het vrijwel zeker dat Wijnaldum een streep kan zetten door het WK. De middenvelder verruilde onlangs Paris Saint-Germain voor Roma om zich weer in de kijker te spelen en een belangrijkere rol te krijgen met het oog op het landentoernooi in Qatar. Wijnaldum werd op handen gedragen in Liverpool, maar maakte de overstap naar PSG en wist daar niet uit te blinken. De middenvelder werd in de recente wedstrijden van het Nederlands elftal gepasseerd door Louis van Gaal. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s