Aanwinst Lamkel Zé stelt zich voor bij Kortrijk: Ik hou ervan om sfeer te maken

Aanwinst Lamkel Zé stelt zich voor bij Kortrijk: "Ik hou ervan om sfeer te maken"

26-08-2022 18:45
9

Didier Lamkel Zé zal ook de komende maanden de Belgische velden op stelten proberen zetten. Royal Antwerp FC ziet het niet meer in hem zitten, maar KV Kortrijk bood de nukkige Kameroener een ontsnappingsroute aan. In gesprek met het mediahuis van KVK spreekt de hoofdrolspeler voor het eerst. 

Zowel op als naast het veld durft Lamkel Zé al eens opvallen, om het zachtjes uit te drukken. "Ik hou ervan om sfeer te maken. Wanneer dat nodig is, doe ik het. Wanneer dan ook: voor de training, voor de match of na de match, als we gewonnen hebben ...", stelt Lamkel Zé. De flankaanvaller wijst die ingesteldheid toe aan zijn Afrikaanse wortels. "Altijd sfeer."

Als zijn ploeggenoten daar ook mee omkunnen, moet Lamkel Zé absoluut een meerwaarde kunnen betekenen voor Kortrijk. Dat zal ook nodig zijn, want De Kerels zijn het seizoen niet al te denderend begonnen. Na vijf speeldagen staan er nog maar vier punten op de teller en is het al behoorlijk heet onder de voeten van Karim Belhocine. Zondag komt Standard Luik over de vloer. Voert Lamkel Zé dan al een eerste kunstje op?